Zuid-Afrika Informatie Zoeken

Doelgericht Adverteren op Zuid-Afrika

InfoZuidAfrika is een nieuwe, informatieve site over Zuid-Afrika, voor zowel Nederland (.nl) als Vlaanderen (.be).

Adverteren op InfoZuidAfrika is ideaal om doelgericht te adverteren op een publiek met interesse in reizen naar Zuid-Afrika of producten zoals wijn uit Zuid-Afrika. Bijkomend voordeel is dat links of aandacht op onze site kan helpen om ook uw site hoger te laten scoren in zoekmachines zoals Google.

InfoZuidAfrika is in de eerste plaats een informatieve site en daarom wordt het aantal advertenties beperkt per pagina. Omdat onze site nog in een opstartfase zit kan u momenteel genieten van sterk verlaagde advertentietarieven. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie. Adverteren kan al vanaf 10 EUR per jaar en alle advertenties lopen in principe over een periode van 1 jaar.

U kan adverteren via uitgebreide tekstlinks met informatie of via banners, en dit kan op de indexpagina, op alle pagina's of op specifieke pagina's. U kan ook een advertorial laten plaatsen: één volledige informatieve pagina over uw bedrijf waarnaar gelinkt wordt van op verschillende pagina's van onze site. Een advertorial kost 100 EUR per jaar, naast een eenmalige opstartkost van 50 EUR (plus btw).

Aangezien wij een vast tarief per jaar aanrekenen weet u meteen wat een advertentiecampagne kost. Bij een ‘pay per click' systeem weet u nooit op voorhand wat een campagne u zal kosten en of de kliks wel echt zijn en van unieke bezoekers afkomstig zijn.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.