Zuid-Afrika Informatie Zoeken

Win een safari reis naar Zuid-Afrika met de gratis wedstrijd van de Skoda Yeti NL

eerste prijs van deze wedstrijd : een reis naar Zuid-Afrika, twee vliegtickets van KLM inbegrepenEen gratis wedstrijd waarbij een reis naar Zuid-Afrika te winnen is: veel kom je die op internet niet tegen. Van 6 tot en met 19 juni 2011 kan je een volledige reis naar Zuid-Afrika winnen: inclusief twee vliegtickets KLM, huurauto, drie overnachtingen in een uitstekend hotel en drie overnachtingen in een spannend wildpark. In het Timbavati Game Reserve namelijk, een groot privé safaripark dat aan het Zuid-Afrikaans Krugerpark grenst. Timbavati is vooral gekend voor zijn witte leeuwen: Timbavati is zelfs de enige plaats ter wereld waar die subspecie nog in het wild voorkomt. Deze gratis wedstrijd wordt georganiseerd door Skoda Nederland, en deelname is voorbehouden voor wie in Nederland woont. Het enige dat je als deelnemer moet doen, is voorspellen hoe de Skoda Yeti de volgende nacht van A naar B zal rijden. Je moet dan ergens drie vallen uitzetten - en als je de Yeti vangt maak je kans op de Zuid-Afrika-reis. Door vrienden via Facebook, Twitter of Hyves uit te nodigen kan je meer vallen verdienen, en ook een bezoekje aan een Skoda dealer levert een extra val op. Moeilijk is het dus niet, maar je moet er wel rekening mee houden dat de Yeti 4x4 sluipwegen zal kiezen. Welke? Op de site krijg je elke dag een nieuwe hint. Naast de hoofdprijs - de individuele reis naar Zuid-Afrika voor 2 personen - is er elke dag een avondsafari in Beekse Bergen te winnen (voor vier personen). Veel succes!

Klik hier = http://yetinachtjacht.skoda.nl om deel te nemen.

eerste prijs is een reis naar Zuid-Afrika, inclusief twee vliegtickets, een huurauto en zes overnachtingenHet reglement en de spelvoorwaarden zie je pas in een later scherm. Voor wie ze evenwel graag vooraf kent vermelden we ze hieronder. Voor alle duidelijkheid: InfoZuidAfrika be/nl is niet betrokken bij de organisatie van de wedstrijd, en alle informatie die we hier vermelden is louter informatief bedoeld.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op Škoda Yeti Nachtjacht campagne. (verder: de Actie")
 2. De Actie vindt online plaats op www.yetinachtjacht.nl (verder: de "Site")
 3. De Actie wordt georganiseerd door Pon Automobielhandel B.V,. gevestigd te Zuiderinslag 2, 3833 BP Leusden (verder: "Škoda) en is ontwikkeld voor Škoda door Achtung!
 4. De campagne Yeti Nachtjacht loopt van 23-05-2011 t/m 19-06-2011. De actieperiode loopt van 06-06-2011 t/m 19-06-2011. Na afloop van de actieperiode is deelname niet meer mogelijk en kan niet meer worden meegedongen naar de hoofdprijs en de dagprijs., zoals omschreven in artikel 10 (hierna: de "Prijs").
 5. Door deelname aan de Actie accepteert u de actievoorwaarden.
 6. Deelname aan deze Actie is kosteloos en mogelijk voor ieder die toegang heeft tot internet en woonachtig is in Nederland.
 7. Een persoon (hierna: de "Deelnemer") dient 18 jaar of ouder te zijn.
 8. Medewerkers van Škoda en Achtung! zijn uitgesloten van deelname aan de Actie.
 9. Škoda behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen Deelnemers op enig moment te diskwalificeren of te weigeren dan wel de Prijs niet uit te keren, bijvoorbeeld in het geval dat de Deelnemer niet voldoet aan deze actievoorwaarden of onvolledige en/of onjuiste informatie heeft opgegeven.
 10. De deelnemer plaats in de periode 23-05-2011 en 19-06-2011 vallen op yetinachtjacht.nl. Met deze vallen kan de Yeti gevangen worden.
 11. Tussen 06-06-2011 en 19-06-2011 ontvangt de Deelnemer iedere dag 3 vallen.
 12. In het spel zijn bonusvallen te verdienen. Op de Site Yetinachtjacht.nl staat hoe de Deelnemer de bonusvallen kan verdienen.
 13. Hoe vaker de Deelnemer de Yeti vangt, hoe meer kans de Deelnemer heeft om te winnen.
 14. De Prijs bestaat uit een hoofdprijs en 14 dagen iedere dag een Prijs voor de dagwinnaar. De hoofdprijs is een verzorgde safarireis naar Zuid-Afrika voor 2 personen. De dagprijs is een avondsafari in de Beekse Bergen. De dagprijswinnaar mag maximaal 3 mensen meenemen naar de avondsafari in de Beekse Bergen.
 15. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt voor 30 juni 2011 van Skoda bericht. De dagwinnaars van de avondsafari in de Beekse Bergen ontvangen de dag na deelname, in de periode tussen 06-06-2011 en 19-6-2011, bericht.
 16. De winnaar van de hoofdprijs dient de safari naar Zuid-Afrika voor 31-12-2011 gemaakt te hebben. De dagwinnaars gaan voor 30-09-2011 naar de Beekse Bergen.
 17. De hoofdprijs en de dagprijs is persoonsgebonden en niet aan derden overdraagbaar en is niet inwisselbaar voor een geldbedrag of anderszins.
 18. Bij weigering van de hoofdprijs en/of dagprijs of enige andere reden van niet-uitkering van de hoofd of dagprijs, vervalt deze en blijft de hoofdprijs en/ of dagprijs eigendom van Škoda. De hoofd en of dagprijs vervalt in ieder geval indien onvolledig of onjuiste verstrekte informatie belet dat de winnaar van de hoofdprijs en of dagprijs op de hoogte kan worden gesteld.
 19. Škoda en de door haar ingeschakelde derden of hulppersonen, waaronder Achtung! zijn in geen geval aansprakelijk voor enige vermogensschade en/of ander nadeel veroorzaakt door of op enige wijze verband houdende met de Actie, inclusief doch niet beperkt tot deelname aan de Actie, het onvermogen om deel te nemen.
 20. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 21. Op deze Actie (inclusief deze actievoorwaarden) is Nederlands recht van toepassing.
 22. Škoda behoudt zich tevens het recht voor om de Actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen of te wijzigingen.
 23. Deze Actievoorwaarden zijn verkrijgbaar via Yetinachtjacht.nl en kunnen worden opgeslagen en uitgeprint.
 24. De (persoonlijke) gegevens die Škoda verkrijgt in het kader van deze Actie worden conform de relevante wet- en regelgeving behandeld.

(bron : infozuidafrika be/nl 08/06/2011)