Zuid-Afrika Informatie Zoeken

Win een vliegtuigticket naar Zuid-Afrika én een ticket voor Nederland-Denemarken!

Het Belgisch filiaal van bandenfabrikant Continental, één van de hoofdsponsors van de FIFA Wereldbeker Voetbal, organiseert een wedstrijd met als hoofdprijzen twee duo-tickets voor het WK2010, vliegtuigtickets en toegangskaarten voor de groepswedstrijd Nederland-Denemarken inbegrepen. Deelname aan de wedstrijd is gratis, al vergroten jouw kansen aanzienlijk als je een faktuur van Continental-banden kan voorleggen (voor jezelf of voor één van jouw vrienden). Naast de vliegtuigtickets naar Zuid-Afrika en de toegangskaarten voor een WK2010-wedstrijd krijgen de twee winnaars ook twee overnachtingen (maaltijden inbegrepen) in het viersterren Amanzingwe Hotel (een lodge-hotel in Broederstroom, nabij de Hartebeespoortdam), een toeristische busrit door Soweto en een minisafari in het Rhino & Lion Nature Reserve (een safaripark van 1.200 hectare niet ver van het hotel). Je gaat daar zonder twijfel neushoorns en leeuwen zien, al is het niet in een savanne-ecosysteem zoals het Nationaal Krugerpark. De wedstrijd loopt van 1 maart 2010 tot 15 april 2010, en iedereen die minimum 18 jaar is en in België of Luxemburg woont mag meedoen. De twee deelnemers (m/v) die de meeste miles hebben verzameld winnen elk een duo-ticket, en je kan miles verdienen op vier manieren:

  1. Los de vragen op. Elke week stelt Continental een vraag, en een juist antwoord levert telkens 50 miles op.
  2. Overtuig jouw vrienden: per vriend die zich inschrijft krijg je 15 miles.
  3. Koop Continental banden, want een faktuur met de aankoop van minstens twee Conti-banden levert je 500 miles extra op. Als je familieleden of vrienden kan overtuigen om Conti-banden te kopen krijg je overigens ook 500 miles.
  4. Word Facebook fan van Continental: het levert je 50 miles op. En per Facebrook-vriend die je aanbrengt krijg je nog eens 25 miles.

Lijkt het te moeilijk of denk je dat je te laat bent om nog een kans te maken? Geen erg: registreer je toch maar, en voeg dan een heel originele foto van jezelf toe aan jouw profiel (JPG, max. 2 Mb): dat is niet verplicht, maar de deelnemer die volgens de jury de origineelste foto heeft, wint ook twee duo-tickets naar Zuid-Afrika! De enige voorwaarde die Continental voor alle winnaars stelt, is dat ze tegen juni 2010 de vereiste reisdocumenten voor Zuid-Afrika moeten hebben: een geldig internationaal paspoort dus. Naast de twee hoofdprijzen zijn er ook nog 13 Deluxe Continental sporttassen te winnen, alsook 10 handige Continental rugzakken en meerdere exemplaren van de Jabulani, de officiële FIFA matchbal tijdens het WK2010. Er is o.a. een Jabulani voetbal voor iedereen die tijdens de duur van de wedstrijd Continental banden koopt.

Infozuidafrika.be is niet betrokken bij de organisatie van de wedstrijd en kan dus niet aangesprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in dit artikel. Enkel de informatie en de voorwaarden op de wedstrijd-website van Continental België (zie verder) zijn geldig. 

10 maart 2010 - www.infozuidafrika.be - www.infozuidafrika.nl