Zuid-Afrika Informatie Zoeken

Waarom reizen naar Zuid-Afrika ?

10 goede redenen om Zuid-Afrika te bezoeken

  1. Zuid-Afrika heeft een adembenemende natuur en een rijke fauna en flora.
  2. Je kan er op safari in één van de tientallen nationale wildparken (zoals het Krugerpark) of in één van de vele privé-wildparken.
  3. Zuid-Afrika is een Wereld-in-één-Land: tijdens dezelfde reis ervaar je wildleven, stranden, bergen, bergketens en bergpassen, steden en Afrika-dorpjes, botanische tuinen, natuurreservaten en woestijnen, enz.
  4. De zon schijnt er (bijna) elke dag!
  5. Zuid-Afrika heeft prachtige accommodatie, je kan er lekker en gezond eten en het land heeft prachtwijnen.
  6. Zuid-Afrika heeft een kustlijn van meer dan 3.000 km: soms eens wilde kust, soms een beschermd natuurreservaat, soms rotsen, soms een lagune maar meestal nette zandstranden.
  7. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van The Rainbow Nation, verenigd in een parlementaire democratie.
  8. Je blijft in dezelfde tijdszone en je hebt dus geen last van jetlag. Bovendien is de infrastructuur daar in het zuiden van Afrika uitstekend - en lijkt zelfs af en toe een beetje Europees.
  9. Dankzij een sterke Euro en de voordelige wisselkoers genieten West-Europese toeristen al enkele jaren van een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
  10. Sportief ! Zuid-Afrika heeft meer golfbanen dan België en Nederland samen. En je kan er ook diepzeeduiken, surfen, mountainbiken, ballonvaren, paragliden, benji springen, vliegvissen, bergbeklimmen, zweefvliegen, zonnen, winkelen, enz.

Maar wat zijn nu eigenlijk de mooiste plaatsen van Zuid-Afrika? Wat zijn de leukste uitstappen die je in Zuid-Afrika kan maken? Welke bezienswaardigheden zou iedereen tijdens zijn/haar Zuid-Afrika-reis moeten zien? We bespreken dit in ons apart topic "bezienswaardigheden van Zuid-Afrika".

 

Wisselkoers Omzetter

Vul enkel het om te zetten bedrag in, zonder punt of komma in dat getal en zonder symbool (zoals €). Klik daarna op "omzetten" (en niet op de enter-toets).
Bedrag:
Van:
Naar: