Zuid-Afrika Informatie Zoeken

Muziek

Alle info over Zuid-Afrikaanse muziek, Zuid-Afrikaanse muzikanten en Zuid-Afrikaanse muziekgroepen in Nederland en BelgiŽ, enz.

Zuid-Afrikaanse artiesten en muziekgroepen in BelgiŽ (Vlaanderen) en†Nederland

Zuid-Afrikaanse muziek : muziek-awards "SAMA Awards 2010"

  • Op 4 maart 2010 werden in†Sandton (Johannesburg) de nominaties van de 16de MTN South African Music Awards 2010 (SAMA2010) bekend gemaakt. De winnaars van de SAMA's worden†op 16 en 17 april 2010 bekendgemaakt in Sun City. Klik hier voor de volledige lijst†van de 16de SAMA Awards 2010.
  • Klik hier voor de winnaars van de 16de SAMA Awards 2010 (beschikbaar vanaf 16-17 april 2010).

Zuid-Afrikaanse muziek op Youtube

  • (nog niet beschikbaar)

Onze nieuwsberichten over Zuid-Afrikaanse muziek

Zuid-Afrikaanse muzikanten - foto's

Nederlandse muzikanten†in Zuid-Afrika, Vlaamse muzikanten in Zuid-Afrika, Nederlandse en Vlaamse projecten†rond muziek in Zuid-Afrika

  • Buskaid Soweto String Project†(Zuid-Afrika - Soweto)
  • Duze Nomshikashika†is een Nederlands koor van (momenteel) 15 mannen en vrouwen. Samen hebben ze als doel de zwarte muziek van Zuid-Afrika in Nederland uit te dragen, vanuit een warme gevoel voor Zuid-Afrikanen.
  • Introdans Interactie (Arnhem)†en†Flatfoot Dance Company (Durban): van†22 tot 30 augustus 2009 organiseerde†Introdans Interactie en Flatfoot Dance Company inspirerende projecten met groepen kinderen en jongeren om ervaringen te delen en nieuwe inzichten op te doen. Introdans Interactie en Flatfoot Dance Company zullen o.a. in de townships van Durban dansworkshops gegeven aan 300 jongeren in de leeftijd van 8 tot en met 24 jaar. Flatfoot Dance Company is een professioneel dansgezelschap uitDurban en bestaat uit zes dansers die onder artistieke leiding staan van choreograaf Lliane Loots. De missie van Flatfoot Dance Company is het opvoeren van eigentijdse dans in relatie met de context van de Zuid-Afrikaanse maatschappij. Deze geŽngageerdheid komt tot uiting in het toegankelijk maken van de vele danstalen die deregio KwaZulu-Natal (Durban) heeft en deze tot nieuwe balletten ontwikkelen. Flatfoot Dance Company biedt niet alleen een presentatieplatform voor dansers en choreografen, maar is ook een opleidingsinstituut voor jonge zwarte dansers, choreografen en dansdocenten voor wie het in het recente verleden aan goede opleidingsmogelijkheden ontbrak. In 2010 komt Flatfoot Dance Company naar Nederland en zal in samenwerking met Introdans Interactie diverse projecten in Arnhem verzorgen. Meer info over Introdans Interactie (Arnhem). Meer info over Flatfoot Dance Company (Durban).
  • Jikeleza - a chance to dance(Zuid-Afrika - Kaapstad)
  • South African Urban Culture online(portaalsite)
  • Jerome Arthur (Kaapstad)

(dit topic is nog in bewerking)†

Wisselkoers Omzetter

Vul enkel het om te zetten bedrag in, zonder punt of komma in dat getal en zonder symbool (zoals Ä). Klik daarna op "omzetten" (en niet op de enter-toets).
Bedrag:
Van:
Naar: